Måndag 28/3 2011

Hejhej.

Helgen blev som planerad. På fredagen var jag på badhuset med Luna och vi hade super roligt och  lekte en hel massa och fikade såå myyysigt <3 Stella hade fortfarande lite feber på morgonen så hon fick stanna hemma. Dem hämtade oss och Jörgen hade gjort god mat när vi kom hem. Fredagsmys och nattning av jätte trötta barn sen lets dance final var inte jätte intresserad eftersom att mina favoriter åkt ut men höll på Jessica så det var kul att hon vann. Spelade kort med Jörgen.

På Lördagen åkte jag ner på klädbytarloppisen och fyndade en hel del kläder. Jörgen åkte och jobbade på eftermiddagen och jag och tjejerna lekte och hittade på en massa lekar och åt jätte god mat och myste det var jätte roligt. Efter det var det körslaget.

På Söndagen sov Jörgen eftersom att han hade jobbat natt efter maten åkte vi hem till våra vänner M och F och deras dotter Nanna. Jörgen åkte därifrån till sitt jobb. God fika och massa bus och lek senare så gick vi hem och åt middag. Sen nattade jag dem vid klockan halv 9.

Idag har dem varit på dagis från klockan halv 10 till klockan 16. Jag och Jörgen var på skolan, på lunchen åkte vi till IKEA och åt lunch och köpte en vardagsrumslampa, nya sängkläder till våra girl m.m. Efter skolan åkte vi och hämtade mamma och hon följde med och hämtade tjejerna på dagis dem blev jätte glada visade runt m.m sen åkte vi hem och fikade, lekte och läste m.m. Luna och Jörgen skjutsade hem henne och jag och Stella gjorde middag.

Nu har jag gått på GI i 1 vecka och jag har gått ner 2kg hmm.. bra eller dåligt kan man fråga sig? ganska nöjd ändå. i morgon ska jag till gymmet en sväng.

Tjejerna sover så skönt och jag ska kolla på en unge i minuten..

Ha en bra dag och ta hand om varandra!

Här kommer en bild som jag fick av Jörgens brorsa som han knäppte i julas jätte fin bild på våra barn <3

Philipe, Luna och Stella

Torsdag 24/3 2011

Jag fick tillbaka lite på skatten men Jörgen får betala tillbaka så det blir nästan + - noll.

Stella har blivit sjuk igen! Tjejerna gick på dagis i tisdags och sen har Stella varit hemma resten av veckan med feber och hosta. Herreguud det är väll lika bra att man säger upp dagiset? Känner mig riktigt irriterad på det där just nuför jag har missat super mycket i skolan denna kurs. I morgon har jag egentligen tenta i Sundsvall men jag känner mgi inte riktigt förberedd så jag skjuter upp den till omtentan i Maj känner att det kommer att gå jätte bra att göra så.

På Tisdag börjar nästa kurs så då ska jag ändå vara i Sundsvall och starta den nya kyrsen som inte alls är rolig. Veteskapsteori och metod B, åh my god, vtm-A som var hur tråkig och jobbig som helst hur ska inte denna bli då? Men men det är väll bara att försöka lida igenom och göra sitt bästa ;)

Fick reda på igår att jag skulle få lite pengar ifrån en fond i morgon och fick även reda på att vi fick rätt myucket bostadsbidrag nu när vi pluggar så det känner super skönt nu har våran ekonomi äntligen läst sig efter så många månader av strul! Sånt tar så mycket på energin så nu får vi hoppas på att energin kommer tillbaka ;)

Jag har denna vecka börjat med GI-metoden känner mig skit hungrig hela tiden så det är jobbigt som bara den. Men måste bara gå ner mina 10kg som jag velat göra så himla länge. Vägde mig i morse ch hade gått ner 2kg bara hoppas på att det håller i sig då. Man känner ju sig ändå lika fet som man brukar..tyvärr.. har 10kg övervikt och det känns speciellt när man sitter ner eller ska gå upp för trappor m.m. Måste bara klara detta den här gången.

Denna vecka har vi inte gjort speciellt mycket eftersom att Stella har varit sjuk och Luna har varit jätte trött efter dagis bara mys och läst böcker kollat på youtube filmer, lekt, bakat m.m.

I morgon ska jag och Luna på badhuset efter dagis. Om Stella är frisk så ska hon också följa med hoppas att hon inte har någon feber gode gud.. idag var febern tillbaka igen fast igår hade hon nästan igen feber och var på bättringsvägen.. konstigt.. vi får se i morgon hur det blir...

I Helgen jobbar Jörgen och jag ska på klädbytardagen och kolla efter lite kläder. Ev. åka hem till en kompis.

Ha det bra nu alla!!


Måndag 21/3 2011

Nu var det ett tag sedan jag skrev igen. Stella var hemma i början på förra veckan för att hon var sjuk sen på onsdagen så blev Luna sjuk och fick vara hemma rästen av veckan. Och när det blir så så komemr man efter i skolarbetet riktigt mycket både jag och Jörgen. Men det var mysigt att vara hemma själv med Luna när Stella var på dagis och Jörgen var borta. Luna hade 39graders feber och hosta men det är bättre nu.

Hade fredagsmys som vanligt i fredags och i Lördags så var jag och Jörgen på maskerad fest i Valhalla, det var Monica och Per som bjudit oss och dem fyllde 40 båda två. Trevlig fest så klart men blev alldeles för full och dryg så nu får man väll skämmas och hoppas att alla andra var fullare än jag och inte kommer ihåg ;) Tog en promenad hem sen till Jörgens syrra sov och sov där, sen på morgonen gick vi hem till oss där hon var och var barnvakt åt tjejerna. Det hade gått jätte bra det var så roligt att allt hade gått bra. Tyvärr så var jag bakfull hela dagen igår :(

Idag är det bättre har pluggat hela dagen. Har tagit en paus nu men det går bra frågan är bara om allt sitter på fredag när det är tenta.

I morgon kan man deklarera på nätet också hoppas för gudsskull att man inte behöver betala tillbaka och helst att man även får nån tusen lapp tillbaka..

Har känns mig riktigt nere på sista tiden. Typ deprimerad känns som om att allt går åt helskotta och att man är världens sämsta som både mamma, fru och allt. Det känns skit. Ibland vill jag bara strunta i allt och gå och lägga mig. Men det löser inga problem. Jag vill bara vara lycklig men känner mig otroligt nere. Är trött hel dagarna fast jag sover ganska bra. Nått fel måste det ju vara.

Ha det bra nu och lämna gärna ett spår så att man hittar till eran blogg..

Söndag 13/3 2011

Hämtade tjejerna i fredags och åkte till Willys och handlade. Det blev en massa gott sen åkte vi hem och gjorde en av mina favoritmaträtter chipspomfritt i ugnen med vegburgare sallad och kallbeasås. gött som  bara denn.. sen fredagsmys innan det var dags att natta tjejerna. Mia kom hit och vi satt och pratade och kollade på Let´s dance. Trevlig kväll otroligt trött sen..

I Lördags så fick vi sovmorgon herreguud Luna somnade om inne  hos oss och Stella fortsatte att sova tills hon blev väckt vi vaknade halv 10! Herreguud  haha.. jag och Luna tog ett bad efter frukosten sen tog vi en promenad i det soliga vädret, Stella somnade vi gick hem till pappa på 60års kalas. God smörgåstårta och fika. Trevligt sällskap.

Efter 3 timmar tog vi en promenad hem först förbi affären och köpa lördagsgodis så klart. Luna blev så trött och somnade klockan 8. Stella var uppe till klockan 9. Vi kollade på melodifestivalen hoppades på att Moniker eller Nicke Borg men Saade vann, Jörgen tyckte han skulle vinna :/

Idag så sover Jörgen efter att ha  jobbat natten lång. Tjejerna har fikat frukt och saft men dem är ganska busiga idag puhu..

Fredag 11/3 2011

Hello..
I Onsdags så pluggade jag och Jörgen på Komvux som vanligt men jag kännde mig så trött att jag somnade på soffan i skolan! Shit vad trött jag blivit på sista tiden :( Åkt eoch hämtade tjejerna och åkte hem och fixade till möbleringen i vardagsrummet och köket och städade för då var rusten klar. Super fint och skönt! På kvällen grät jag så mycket och kände en sådan smärta i bröstet då min vän har förlorat sin brorson på 3år i en tragisk olycka på ett dagis i Järbo då han klättrat med hjälm i ett träd. Det är så hemskt för alla anhöriga!!

Tänk att livet är så skört? Det blev en väckarklocka för mig och nu säger jag varje dag och kommer att göra det att jag älskar dem och verkligen försöker visa det varje dag. Man vet aldrig vad som kommer att hända i framtiden och man måste ta vara på den tid man har. Mina barn är det bästa jag har och det sista jag vill förlora i livet (tänk då att mista det! fan vad hemskt!)

En Nalle och hjärta till lilla M som gick hastigt bort igår 3år gammal



Igår kändes det jobbigt att lämna tjejerna på dagis Luna ville inte åka dit hpn ville vara hemma och leka. Tänk om något skulle hända? Ville bara ha henne kvar hemma. Men lämnade dem ändå på dagis och väl där så ville dem vara där. Men jag kunde inte plugga nått på hela dagen bara tänkte på pojken och hans familj och närstående det är så j*vla hemskt det som hänt!

När vi kom till tjejernas dagis på eftermiddagen så låg det lappar där om att dem vill skärpa säkerheten när det gäller hjälmar att man bör byta ut dem och det hoppas jag verkligen att alla på dagis gör nu!

Grattis text


En sväng förbi ÖB köpte fika och presenter till pappa. Sen hem och gjorde mat och hjälpte tjejerna att slå in sina presenter. Pappa kom och han fick krokhängare med hjärtan av barnen och choklad av oss. Han ska fåe tt annat paket på lördag då ska han ha 60års kalas. Fikade och pratade och lekte. Men Luna var så fruktansvärt trött! Så hon gick och la sig vid klockan 7.

Hon är såå trött på kvällarna nu mera eftersom att hon har börjat vakna klockan 6 på morgonen! Liite jobbigt då hehe men 7 kan hon väll iaf sova till? :P

I morse när hon vaknade vid 5 så somnade hon om en timme till sen låg vi och läste bok och sen spelade hon spel på mobilen.

Nu sitter jag på Komvux och jag har sökt utbildningar tills i sommar, sommarkurser utifall att man inte får något sommarjobb. :/

Satte mig här och skulle ha skypemöte med min grupp men det blev inställt idag igen :( så nu ska jag sätta mig ner med att konstruera tentafrågor.

Puss å hej!! Ta hand om varandra!! (och visa känslor i morgon kan det vara försent)


Tisdag 8/3 2011

Har inte skrivit på länge nu bloggen har inte kännt för det rikigt. Det har varit två jobbiga veckor med först Luna magsjuka och Stella lös i magen i samma veva skulle målaren komma hit och tapetsera m.m och det blir så mycket att passa för att tjejerna inte ska röra saker eller göra sig illa samt att man inte kan röra sig i hela lägenheten utan vara instängda på ett rum. Efter den helgen var över tyckte vi att det var bra med tjejerna och lämnade dem på dagis men dem blev hemskickade eftersom att Stella var lös i magen och grinig. Dem blev hemma en hel vecka till. Men tycker aldrig Stella blir bra men hon blev det till sist iaf bättre.

I helgen var Jörgens systerbarn Amanda och Alexadnra här. Vi var i Valbo och handlade med deras mamma Mia. Handlade mat. Sen gick vi till IKEA och handlade en del så grejjer och tog en fika och små tjejerna fick leka av sig. Vi valde ut en lampa som vi ska köpa sen när vardgsrummet är rustat. Köpte även ljusdetaljer till sovrummet jätte fint blev det där inne. Hela övervåningen är så fin nu det enda som saknas är n säng till oss vi ligger fortfarande på madrasser och det börjar bli dags för en säng nu fast smatidigt är det skönt att inte ha någon eftersom att Stella är i klätteråldern ;)
Efter IKEA så åkte jag och tjejerna hem och Philipe var kvar med dem andra. Dem kom hem till oss senare på kvällen och vi käkade tacos tillsammans. Det var jätte mysigt och Amanda knäppte jätte fina kort och vi kollade på filmer om vi gjort själva och på bilder m.m.

I lördagsmorse var jag med Luna på gympan hon har blivit så duktig på gympa jag är stolt över henne.. när vi kom hem fick vi reda på att Jörgen skulle jobba då tog jag med tjejerna och Philipe och följde med Mia och hennes tjejer till Klädjättern och ÖB och tog en fika på Prix. Hemma hade vi lördagsmys mycket mysig dag.

På söndagen fick jag magsjuka var värst i början men mådde illa hela dagen. Jörgen vabbade halva dagen och tog hand om tjejerna <3

Igår pluggade jag hemma och idag pluggar jag på Komvux. Var hem på lunchen och Pelle, rustaren höll på med att tapetsera köket det blir såå fiint.. i morgon eftermiddag ska han vara klar med hela lägenheten sa han det kommer att bli såå sköönt ;)

Livet känns ganska okomplicerat just nu vilket är ganska skönt. Ekonomin hade dock kunnat vara bättre och studieenuciasmen också.. jag har fastnat :( Fattar ingenting av boken ska fortsätta igen om en stund sen hämta hem tjejerna. Jörgen ska i väg på jobb i eftermiddag så jag och tjejerna ska mysa själva. Luna var så trött igår när hon kom hem ifrån dagis grät typ hela tiden och gick och la sig klockan 7. Det tar ett tag för henne att vänja sig med dagistempot eftersom hon inte sover middag heller..

RSS 2.0