Måndag 31/1 2011

Valde att avsluta min förra blogg eftersom att jag vill vara lite mer privat i min blogg. Har också spärrat min facebook så att endast vänner och deras vänner kan se min profil och blogg så det är endast dem som vet om den här bloggen. Dels vill inte att t.ex. arbetsgivare som jag söker jobb hos skall kunna läsa allt om mig och dels för att jag vill fortsätta att skriva av mig men vill ha tigthare privatliv. Har märkt att jag har fått mer och mer behov av privatliv desto äldre jag blir. Dessutom har jag inte skrivit ut mitt fullständiga namn på min blogg heller.

Idag har mina tjejer varit på dagis. Stella skolades in för ca 3 veckor sedan men både Stella och Luna var hemma hela förra veckan med ögoninflammation. Dem går på samma avdelning och det fungerar bra för dem.
Just nu pluggar jag Rehabilitering ur ett medicinsktperspektiv. Intressant men tung kurs. Jörgen studerar på Komvux och jobbar vissa helger. Philipe, (Jörgens son) är här varannan vecka.

När tjejerna kom hem ifrån dagis vid halv 5 lekte vi en stund innan middagen sen åkte vi hem till min mamma och hennes man Krister och fikade och pratade. Philipe var också med. Tjejerna älskar verkligen sin mormor hon är en stor "idol" hos dem.

Dem blev så trötta att dem somnade direkt när dem kom hem. Familjen annorlunda och spårlöst blev det för oss. Måndagar och fredagar är mina tv-kvällar.

Idag lämnade vi in våran bil på verkstan så nu är den lagad och nya bromsklossar är det på den. Känns så skönt att åka säkert igen efter att man varit orolig då man haft helt södernerslipade bromsklossar.

En ny dag i morgon..och nya möjligheter!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0