Fredagen 22/4 2011

I onsdags skulle tjejerna lämnas på dagis mitt i påsklovet mest för att dem ville det och jag hade en hemtenta att göra och Jörgen hade några skoluppgifter att göra. Men väl på dagis blev båda jätte ledsena det var jobbigt att lämna dem. Men blev klar med hemtentan tog en luch på stan med Jörgen. Hämtade tjejerna och dem hade haft roligt där. Åkte och köpte nya stövlar till båda och nya vårskor till Stella. Lekte ute resten av eftermiddagen/kvällen.

I går så var vi inne och myste på förmiddagen. När Stella sov middag så passade jag och Luna på att måla ena sidan av staketet det gick inte såå bra.. Luna sullade och droppade överallt men hon var duktig ändå :)
På eftermiddagen åkte vi till badhuset och badade.  Mysigt var det där men hade grymt ont hadebihåleinflammation för 3dje dagen. Träffade brorsan och Daniel där. Efter badhuset blev det McDonalds inna vi åkte hem och lekte ute. Jag somnade direkt efter nattningen och sov till halv 9 i morse.

Idag har vi varit ute och lekt igen. Var och köpte nya skor till Luna för hon hade tydligen kissat på sig på dagis med skorna på i onsdags :/ men riktigt fina skor fick hon idag. Åkte förbi en affär köpte nya sandleksaker till tjejerna dem blev så glada.Sen lekte vi vid ett dagis och åt plättar med sylt  ute i solen. När Stella sov middag fixade vi med framsidan och krattade bort grejjer och sopade m.m. Handlade mat på eftermiddagen innan vi åkte på påskimiddag hos min moster m. familj. Tjejerna somnade strax efter vi kommit hem och Jörgen ska sova nu han har fått en extra natt att jobba på morgontidningen.

Jag känner att jag har så mycket projekt på gång nu både inne och ute måste nog strukterara upp det lite vill inte bara jobba  lite här och där.. I Måndags kom de med et tnytt torkskåp otroligt bra och praktiskt men också snyggt.

1. Bli klar med målningen på altanen
2. Sortera och göra ordning i tvättrummet/förrådet.
3. Göra klart uppe i hallen och Philipes rum
4. Städa bilen
5. Göra rent bilen
6. Måla altanen på framsidan
7. Sortera klart i uteförrådet
8. Sätta blommor på framsidan
9. "Balkonglådor" med blommor på framsidan
10. Fixa klart med stubbarna och plana marken på baksidan
11. Bygga en kaninbur
12. Bygga staket

ska försöka göra klart allt i denna ordning..

I morgon kommer min mamma och henns man och hennes hund hit med en helt ny cykel åt Luna. Är så glad för henne skull för en cykel har hon verkligen önskat sig <3

Ska nog sätta mig ner med att betala räkningarna.. suck..

Har blivit bättre i bihålsinflammationen också så himla skönt!

Ha en trevlig helg nu alla och håll tummarna för bra grillväder i morgon!

Måndag 18/4 2011

Hej igen..
Fick sova till klockan 12 idag efter en tuff tvättnatt skönt det iaf.. efter lunchen  skulle Stella sova så passade jag och Luna på att vika all tvätt. I dag blev det inget plugga av kände mig alldeles för stressad för det efter att ha vaknat så sent. Vi stack ut sen när Stella vaknade och lekte i olika lekparker. Träffade och pratade med grannar. Sen stack vi i väg till affären skulle laga mat men allt blev bara en enda röra potatismosen blev fel och det slutade med makaroner :(
Tjejerna hjälpte mig att baka lite innan det var dags för dem att bada med Jörgen. Jag bakade mockarutor dem blev asäckliga bara att kasta alltihopa. Har nu nattat tjejerna och gjort en ny mockarutakaka. Den blev lite godare iaf kan nog gottas på i lekparkerna nån dag denna vecka iaf.. eller så får de väll duga till fåglarna i Högbo ;) funderar på att åka dit nån dag den här veckan.
I morgon kommer en kompis hit med sin dotter och ska umgås och leka m.m.. ska även hinna med lite hemtenta. Jörgen är i skolan på förmiddagen hoppas att det blir fint väder så att vi andra kan gå ut och leka. Längtar tills på Onsdag epngarna börjar tryta nu och de fylls på på onsdag och då ska jag måla altan med lite hjälp av småtjejerna på gott och ont ;)

Natt-tvättning Måndag 18/4 2011

Hello..
Har inte känt för att blogga på ett tag nu. Våren har ju kommit till oss nu! Det är så himla härligt. Vi har varit ute och lekt varje dag den här veckan. I tisdags blev jag sjuk ont i halsen täppt i nästan m.m.. i onsdags blev jörgen också sjuk så vi har kämpat oss igenom helgen med ont mest överallt.

Men i lördags så var vi vid ett dagis och lekte och hade så roligt. Igår var vi på dagiset igen och lekte och grillade korv det var jätte mysigt. Tidigar epå dagen hade vi tvättat av altanen båda tjejerna hjälpte mig och de tyckte det var så roligt att tvätta och plaska med vatten.

Nu håller jag på att tvätta. Har tvättat upp alla kläder vi har så gott som har nästan inget klädesplagg kvar alls hade tvättid i tisdags men missade den då får man vänta en vecka till innan man kan få en tvättid igen om man inte vill tvätta på natten. Har tvättat 9 maskiner så nu ska jag hämta hem allt och gå och lägga mig.

Ha en bra vecka alla!!

RSS 2.0