Söndag 13/3 2011

Hämtade tjejerna i fredags och åkte till Willys och handlade. Det blev en massa gott sen åkte vi hem och gjorde en av mina favoritmaträtter chipspomfritt i ugnen med vegburgare sallad och kallbeasås. gött som  bara denn.. sen fredagsmys innan det var dags att natta tjejerna. Mia kom hit och vi satt och pratade och kollade på Let´s dance. Trevlig kväll otroligt trött sen..

I Lördags så fick vi sovmorgon herreguud Luna somnade om inne  hos oss och Stella fortsatte att sova tills hon blev väckt vi vaknade halv 10! Herreguud  haha.. jag och Luna tog ett bad efter frukosten sen tog vi en promenad i det soliga vädret, Stella somnade vi gick hem till pappa på 60års kalas. God smörgåstårta och fika. Trevligt sällskap.

Efter 3 timmar tog vi en promenad hem först förbi affären och köpa lördagsgodis så klart. Luna blev så trött och somnade klockan 8. Stella var uppe till klockan 9. Vi kollade på melodifestivalen hoppades på att Moniker eller Nicke Borg men Saade vann, Jörgen tyckte han skulle vinna :/

Idag så sover Jörgen efter att ha  jobbat natten lång. Tjejerna har fikat frukt och saft men dem är ganska busiga idag puhu..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0