Torsdag 30/6 2011

Hej det var ett tag sen igen! På midsommar kom Jörgens bror hit m sin son och sov över, sen kom mia och hennes pappa m. familj åt jätte god middag sen efterätt tidigare på dagen hade jag jobbat. På kvällen när dem andra gått hem och tjejerna somnat så tog vi några cider/öl  och pratade, spelade gitarr och sjöng. trevligt var det. Vid 2 kom jagi säng var så illa tvungen.

Upp och jobba igen på midsommardagen 07:00. Känns bättre och bättre att jobba där.. Trevliga jobbarkompisar  och snälla patienter.

I måndags så åkte jag, Jörgen och tjejerna till Furuvik det var riktigt roligt. Tittade på aporna och det var en riktg favorit sen ormar och sköldpaddor, klppade getterna och Luna red häst. Åt god mat och åkte karsuell resten av eftermiddagen. Vi hade en toppen dag tillsammans! Stella pratar hela tiden om apan i trädet ;) Längtar tills vi ska åka dit i augusti igen m. Philipe också.

Igår åkte vi till Gustafs i dalarna till Jörgens syster Lina och hennes familj där dem var hemma hos hennes svärföräldrar.Trevligt med lek och fika. Skulle sen till säterdalen och leka. Besökte en fäbod och klappade getter fikade.. sen skulle vi leka men ingen orkade det var alledeles föör varmt. Vi åkte till en strand och grillade åt och badade det var jätte roligt varmt i vattnet och barnen njöt av att få leka i vattnet. Philipe följde också med dit. Efter stranden var klockan 7 men vi följde med till Gustafs för mer prat och lek och kvällsfika. Vi åkte hem vid halv 10 då somnade Stella direkt. Luna och jag somnade också efter vägen..

Idag sov vi länge. Vaknade halv11 hela familjen. Brunch sen Högbo stranden med bad och lek och mat. Efter en massa badande lekande och solande så blev det glass sen avslutade vi dagen med en timme i lekparken. Stella skrek hela vägen hem hon var så trött :( hon somnade direkt när hon kom hem.. Vi andra tog en kvällsfika ute på altanen. Luna är ute och leker med en kompis nu och Jörgen är med också..

Snart ska hon nattas och jag ska plugga.

Trevlig fortsatt sommar alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0